UA

Американська консалтингова компанія Global Market Insights Inc. згадала EnzActive серед провідних виробників кормів

20 Квітня 2021

Американська консалтингова компанія Global Market Insights Inc. прогнозує, що до 2026-го року світовий ринок галузі виробництва кормів для тварин на основі дріжджів перевищить 2 млрд доларів!

Це втішні дані, які свідчать про зростання обізнаності людей щодо здоров’я тварин і що дріжджові культури поступово заміщують використання антибіотиків

А ще ми вкотре переконуємось, що рухаємось у правильному напрямку. Адже нашу компанію як виробника кормових добавок EnzActive дослідники аналізували як провідних гравців світового ринку.

«Для «Ензиму» дуже знаково, що глобальні дослідницькі компанії розглядають нас серед провідних гравців. Адже наша компанія почала виготовляти кормові добавки EnzActive відносно недавно – у 2017 році. Втім, ми вже досить відомі в Україні, а з 2020-го року освоюємо й закордонні ринки – зараз експортуємо добавки у 6 країн світу.

Також маємо у лінійці унікальні продукти, які не пропонують інші виробники. І окрім тваринництва та птахівництва, плануємо цьогоріч розробити кормові добавки для водних культур.

Експерти прогнозують цій галузі зростання і ми це бачимо на власному досвіді. З виходом на ринок дійсно стикалися з проблемою: господарства не хотіли відмовлятися від застосування кормових антибіотиків та штучних стимуляторів росту в годівлі тварин та птиці. Проте крок за кроком, клієнт за клієнтом ми переконували, що існує здорова альтернатива і ми можемо з нею допомогти», – розповідає менеджерка з розвитку кормового напрямку Христина Назар.

Дякуємо за визнання! Прагнемо, щоб наш вклад у розвиток галузі з часом тільки примножувався!

Джерело: bit.ly/32tr5Cw

Потрібна допомога?

Христина Назар

Керівник відділу кормового напрямку

+380 (32) 298 98 39

[email protected]

    Зв'яжіться з нами