UA

EnzActive презентував кормові добавки на VIV Asia в Таїланді

13 Березня 2023

Команда EnzActive вперше взяла участь в VIV Asia 2023. Це одна з найбільших подій в галузі тваринництва в Азії, яка проводиться кожні два роки. Ця виставка приваблює понад 45 тисяч відвідувачів з більш ніж 120 країн світу.

Це один з найперспективніших ринків для галузі тваринництва, саме тому EnzActive активно працює над розширенням своєї присутності в регіоні Азії.

На VIV Asia 2023 ми вперше презентували лінійку наших кормових добавок EnzActive. Це була чудова можливість познайомитись ближче з аудиторією та зрозуміти актуальні потреби та виклики. Серед тенденцій, які простежуються, ми виділили кілька найцікавіших:

  • Популярність тваринницької продукції, виготовленої з натуральних інгредієнтів, продовжує зростати. Виробники шукають ефективні, а головне – здорові рішення на противагу антибіотикам, штучним імуностимуляторам тощо.
  • Зростає попит на натуральні кормові добавки, які підтримують імунний статус тварин. Клієнтів цікавлять натуральні рішення, здатні зміцнити імунітет без будь-яких негативних наслідків для організму тварини.
  • Інтерес до рішень на основі дріжджів постійно зростає. Один з найчастіших запитів – альтернативне джерело білка, яким можуть забезпечити наші кормові добавки EnzActive.

Наша команда отримала чимало запитів на співпрацю від локальних виробників, фермерів, а також від дистриб’юторів з різних країн Азії. Тому ми активно продовжуємо комунікацію з потенційними партнерами та працюємо над розвитком бренду.

Потрібна допомога?

Христина Назар

Керівник відділу кормового напрямку

+380 (32) 298 98 39

[email protected]

    Зв'яжіться з нами