UA

EnzActive взяв участь у виставці Agro Animal Show 2022

23 Лютого 2022

Бренд кормових добавок EnzActive розпочав 2022 рік насичено, а саме взявши участь у виставці ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show 2022.

Виставка проходила в Києві 15-17 лютого, зібравши в одному місці провідних фахівців задля просування сучасних технологій в галузі тваринництва та птахівництва.

У рамках виставки наші фахівці презентували продуктову лінійку ТМ «EnzActive», створену за унікальними технологіями обробки дріжджової клітини. Особливу увагу було приділено новому продукту EnzActive Pro, який ефективно проявив себе як під час досліджень так і на практиці. Унікальне поєднання двох дій, пробіотичної та пребіотичної, допомагає покращити баланс мікрофлори кишківника, а також поліпшує резистентність.

Більше того протягом 3 насичених днів виставки наші фахівці надали десятки консультацій в пошуках оптимального вирішення проблеми. Було підібрано найкраще, індивідуальне рішення для кожного господарства, як для маленького фермерського господарства, так і для великого підприємства.

На виставці були представлені як міжнародні так і вітчизняні бренди, серед яких український бренд EnzActive гідно презентував альтернативні шляхи підвищення якості та безпечності продукції тваринництва та птахівництва. EnzActive вкотре продемонстрував свою провідну позицію на ринку натуральних альтернатив стимуляторам росту та антибіотикам для годівлі тварин.

Потрібна допомога?

Христина Назар

Керівник відділу кормового напрямку

+380 (32) 298 98 39

[email protected]

    Зв'яжіться з нами