UA

Презентація EnzActive відбулась на міжнародній виставці VIV Europe 2022

10 Червня 2022

Ми настільки віримо в нашу перемогу, в ЗСУ, що не зупиняємось працювати, розвиватись і вдосконалюватись. Саме тому ми вирішили взяти участь в міжнародній виставці VIV Europe 2022, яка проходила 31 травня – 2 червня в Нідерландах.

25 000 відвідувачів і 600 компаній-експонентів стали учасниками VIV Europe 2022, міжнародної платформи з пошуку інноваційних та ефективних рішень, технологій у сфері тваринництва. За 3 дні учасникам вдалось не лише познайомитись з новинками у сфері, але й обмінятись знаннями, перейняти досвід провідних фахівців.

Зі свого боку наші фахівці презентували продуктову лінійку EnzActive, яка складається зі 100% природних кормових добавок. Також були представлені наші останні розробки й проведені зустрічі з партнерами та потенційними клієнтами.

“Цільова аудиторія відвідувачів була потужна. Самих учасників – достатньо, щоб відчути ринок. Інтерес до нашої компанії був проявлений чималий.

Галузь тваринництва й далі активно крокує вперед, демонструючи серйозні позитивні зрушення та рішення успішного виробництва. Водночас зростає професійний рівень фермерів, які вимагають від розробників досконаліших рішень і підходів до господарювання, щоб забезпечити прибутковість свого бізнесу”, поділилась керівниця кормового напрямку бізнесу «Компанії Ензим» Христина Назар.

Потрібна допомога?

Христина Назар

Керівник відділу кормового напрямку

+380 (32) 298 98 39

[email protected]

    Зв'яжіться з нами